Word lid van ons team…

… en solliciteer vandaag nog op onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Arbeidsmarkt

Wij bieden u gevarieerde en uitdagende taken, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goede werksfeer.

Maak deel uit van ons team en ga deze spannende en interessante uitdaging aan. Solliciteer bij voorkeur via een e-mail naar espera@espera.nl

ESPERA is een internationaal actief, middelgroot familiebedrijf met wereldwijde verkoop via distributeurs en eigen dochterondernemingen.

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen volautomatische systemen voor het wegen en etiketteren van producten met voorbedrukte of momenteel thermisch-directe of thermotransfer bedrukte etiketten. Wij zijn een van 's werelds marktleiders op het gebied van prijs- en gewichtsetikettering van voorverpakte levensmiddelen.

Vacatures

Espera-Nederland B.V. is toonaangevend fabrikant en leverancier van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen. Espera-Nederland B.V. is 100% dochter van het Duitse moederbedrijf Espera-Werke, een gezond, innovatief en stabiel familiebedrijf (opgericht in 1923). De machines van Espera worden voornamelijk ingezet in de foodindustrie bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, kip, vis, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit. Daarnaast heeft Espera klanten in de overige food en non-foodindustrie. Espera staat in de markt bekend om haar hoge kwaliteit, hoog kennisniveau van de medewerkers en servicegerichtheid. Zie ook www.espera.nl.

Bij Espera-Nederland b.v. werken 18 medewerkers in een open, collegiale en betrokken sfeer. Espera is gevestigd in een modern nieuwbouwpand op Esp in Eindhoven-Noord en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Wegens promotie van een collega is Espera op zoek  voor de Servicedienst naar een:

Servicemonteur

Met een team van 10 collega’s vorm je de Servicedienst van Espera. Samen ondersteunen jullie klanten door heel Nederland. Je begint intern in de werkplaats en doorloopt zo een uitgebreide scholing. Na de inwerkperiode ga je meedraaien in de buitendienst. De servicemonteurs in de buitendienst werken landelijk en doen opstellingen van nieuwe machines, geven instructie en scholing, verrichten onderhoud en reparatie aan geleverde machines en verzorgen bij toerbeurt een storingsdienst, ook ’s-avonds en in het weekend.

Je bent het technische aanspreekpunt en de Espera ambassadeur voor onze klanten in Nederland, veelal verpakkers van verse levensmiddelen.

 

Jouw profiel als servicemonteur:

 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Zowel mondeling als schriftelijk. In het Nederlands en in het Engels en/of Duits.
 • Je hebt  een technische opleiding op minimaal MBO4 bij voorkeur Mechatronica.
 • Je werkt net zo graag mechanisch als elektronisch en bent bekend met  operating systemen en netwerken.
 • Ervaring in een zelfde soort functie is niet noodzakelijk maar wel een pre.
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen vooral in Mechatronica en Industry 4.0.
 • Je werkt zelfstandig, zorgvuldig en accuraat.
 • Zelfstandig werken aan verschillende taken en soms onder tijdsdruk vind je een uitdaging!
 • Je bent een betrouwbare, gezellige en vrolijke collega.

 

Espera heeft je veel te bieden: 

 • Een veelzijdige en zelfstandige functie in een gezond, dynamisch  bedrijf met een zeer goede reputatie in de markt en mooie innovatieve producten.
 • Voltijdse baan in de buitendienst met consignatiediensten, werkend vanaf huis.
 • Een hecht team waarbij collegialiteit, samenwerken en “Brabantse gezelligheid” hoog in het vaandel staat.
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder telefoon, auto en laptop.
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen werk te organiseren.

 

Korte omschrijving:

In deze functie van Servicemonteur ben je binnen een team verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle servicewerkzaamheden en technische ondersteuning  bij onze klanten in Nederland.

 

Heb jij interesse in deze mooie en afwisselende baan in de service en sluit jouw profiel écht aan op wat wij zoeken?! Dan ontvangen wij  heel graag je CV en motivatiebrief via espera@espera.nl.

Uw contact voor service

België

+32 16 449 201   | info@espera.be